• VEGANA G - karton 12 kg

Symbol: 5905723890035

Ekonomiczna baza do przygotowania lodów wegańskich z cukrem. Rewelacyjna do przygotowania sorbetu czekoladowego.

680.40 -25% 510.30
680.40 -25% 510.30
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
648 680.4
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu natychmiast
Cena przesyłki 0
Odbiór osobisty 0
DHL 0
Dostępność Mało
Waga 12 kg

Zamówienie telefoniczne: 666096156

Zostaw telefon

VEGANA G

Naturalny półprodukt w proszku do profesjonalnego zastosowania w lodziarstwie.
Zawiera substancje słodzące.
Produkt przeznaczony dla przemysłu spożywczego. 

SKŁADNIKI: substancje słodzące: sorbitol, syrop glukozowy w proszku, maltodekstryna, naturalne stabilizatory:pektyna, guma tara (mączka z ziaren Ceasalpinia Spinosa); białko roślinne

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU:
- wartość energetyczna: 1161.0 kJ / 277 kcal
- tłuszcz: 0,0 g
 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
- węglowodany: 94,6 g
 - w tym cukry: 12,7 g
- białko: 0,3 g
- * sól: 0,0 g (zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu)

PRZECHOWYWANIE: przechowywać w chłodnym i suchym miejscu

DOZOWANIE: 1125 g / 4,5 kg mieszanki lodowej

DOZOWANIE: 187,5 g / 1 kg mieszanki lodowej.

SPOSÓB UŻYCIA: PRZYKŁADOWA RECEPTURA NA SORBET CZEKOLADOWY: Wymieszaj ze sobą 750 g produktu VEGANA G, 2500 g wody, 270 g dekstrozy, 80 g cukru, 1000 g czekolady 72%. Zagrzej do 72 stopni Celsjusza, mieszaj aż do uzyskania jednolitej konsystencji i wlej do maszynki do lodów.

W celu uzyskania większej ilości szczegółów i przepisów prosimy o kontakt na: elementsgelato@gmail.com

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci