-
VEGANA G - karton 12 kg
Ekonomiczna baza do przygotowania lodów wegańskich z cukrem. Rewelacyjna do przygotowania sorbetu czekoladowego.
680.40 -25% 510.30
Opinie | |
Wysyłka w ciągu | natychmiast |
Cena przesyłki | 0 |
Dostępność | Mało 11 szt. |
Waga | 12 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5905723890035 |
Zamówienie telefoniczne: 666096156
Zostaw telefon |
VEGANA G
Naturalny półprodukt w proszku do profesjonalnego zastosowania w lodziarstwie.
Zawiera substancje słodzące.
Produkt przeznaczony dla przemysłu spożywczego.
SKŁADNIKI: substancje słodzące: sorbitol, syrop glukozowy w proszku, maltodekstryna, naturalne stabilizatory:pektyna, guma tara (mączka z ziaren Ceasalpinia Spinosa); białko roślinne
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 G PRODUKTU:
- wartość energetyczna: 1161.0 kJ / 277 kcal
- tłuszcz: 0,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
- węglowodany: 94,6 g
- w tym cukry: 12,7 g
- białko: 0,3 g
- * sól: 0,0 g (zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu)
PRZECHOWYWANIE: przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
DOZOWANIE: 1125 g / 4,5 kg mieszanki lodowej
DOZOWANIE: 187,5 g / 1 kg mieszanki lodowej.
SPOSÓB UŻYCIA: PRZYKŁADOWA RECEPTURA NA SORBET CZEKOLADOWY: Wymieszaj ze sobą 750 g produktu VEGANA G, 2500 g wody, 270 g dekstrozy, 80 g cukru, 1000 g czekolady 72%. Zagrzej do 72 stopni Celsjusza, mieszaj aż do uzyskania jednolitej konsystencji i wlej do maszynki do lodów.
W celu uzyskania większej ilości szczegółów i przepisów prosimy o kontakt na: elementsgelato@gmail.com