• ZESTAW: Jak wdrażać ludzi na produkcji, czyli KARTA PROGRESU wraz z OPISEM, w formie PDF + Dostęp do 4 nieupublikowanych WIDEO

Chcesz zbudować zespół, który nie tylko robi lody, ale rozumie rytm życia lodziarni? To szkolenie to Twój pierwszy krok do stworzenia prawdziwego gelato dream teamu.

1107.00 -44% 615.00
1107.00 -44% 615.00
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
900 1107
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 5 dni
Cena przesyłki 0
Odbiór osobisty 0
DHL 0
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 666096156

Zostaw telefon
  • W zestawie
Dostęp do WIDEO Jak myć frezer do lodów na przykładzie Carpigiani Labotronic 30/100 RTX + INSTRUKCJA w PDF
246 246
Ilość: 1 szt.
Dostęp do WIDEO Jak składać frezer do lodów na przykładzie Carpigiani Labotronic 30/100 RTX + INSTRUKCJA w PDF
246 246
Ilość: 1 szt.
Dostęp do WIDEO Jak składać pasteryzator do lodów na przykładzie Carpigiani PASTOMASTER 60 + INSTRUKCJA w PDF
246 246
Ilość: 1 szt.
Dostęp do WIDEO Jak myć pasteryzator do lodów na przykładzie Carpigiani PASTOMASTER 60 + INSTRUKCJA w PDF
246 246
Ilość: 1 szt.
Jak wdrażać ludzi na produkcji lodów? Krok po kroku od żółtodzioba do planisty. UPROSZCZONA INSTRUKCJA + KARTA PROGRESU PDF
123 123
Ilość: 1 szt.

Ten produkt to kompletny program wdrożeniowy dla nowego pracownika – od podstawowych predyspozycji, przez naukę obsługi sprzętu, po samodzielne planowanie produkcji lodów. W pakiecie otrzymujesz:

Szczegółową instrukcję wdrożeniową – krok po kroku pokazuje, jak ocenić potencjał pracownika, jakie filmy i materiały musi obejrzeć, jak przeprowadzać pierwsze produkcje, kiedy odpuścić, a kiedy wymagać.
Kartę Progresu – narzędzie do monitorowania postępów, które pozwala jasno określić, na jakim etapie nauki znajduje się pracownik i co jeszcze przed nim.
Linki do konkretnych materiałów wideo – zero chaosu, wszystko w jednym miejscu.
Metodę nauki “w działaniu” – stawiamy na praktykę, uważność i rozwój pamięci mięśniowej.
Praktyczne wskazówki dla właścicieli i menedżerów – jak nie tracić czasu i pieniędzy podczas szkolenia.

Ponadto, zestaw zawiera:

DOSTĘP DO 4 FILMÓW SZKOLENIOWYCH:

  • JAK SKŁADAĆ FREZER DO LODÓW?
  • JAK MYĆ FREZER DO LODÓW?
  • JAK SKŁADAĆ PASTERYZATOR DO LODÓW?
  • JAK MYĆ PASTERYZATOR DO LODÓW?

ℹ️ Uwaga: W instrukcji pojawiają się naturalne lokowania innych naszych produktów i narzędzi (np. aplikacji GELATOAPP, baz do sorbetów, czy pasteryzatora), które wspierają efektywną pracę w lodziarni.

📄 W zestawie: KOMPLETNA INSTRUKCJA PDFz opisem wszystkich kroków, KARTA PROGRESU PDF, Dostęp do materiałów WIDEO
🎥 Format: WIDEO (4 sztuki) orazPDF (2 sztuki)
💰 Cena: 500 zł netto (jednorazowo)
📦 Model: Produkt cyfrowy z dostępem w 24h

📬 Warunki dostępu do materiałów WIDEO
Po zakupie tego produktu, w ciągu 24 godzin roboczych otrzymasz od nas dostęp do wideo oraz instrukcji w PDF.
Każde wideo oraz instrukcją będą oznaczane indywidualnym znakiem wodnym, dlatego dostęp wysyłamy ręcznie, na adres e-mail podany przy zamówieniu.
Dlaczego znak wodny?
Chcemy chronić wartościowy know-how i zadbać o to, by wiedza trafiała tylko do osób, które naprawdę zainwestowały w rozwój swojej lodziarni.

W razie pytań – odezwij się do nas:

💡 Dlaczego to jest tak ważne?

Zanim ktokolwiek dotknie sprzętu do lodów, trzeba sobie jasno powiedzieć:
największe straty w lodziarni nie zaczynają się od złej receptury, ale od uszkodzenia sprzętu.

Frezer czy pasteryzator potrafią kosztować dziesiątki tysięcy złotych. Jeśli ktoś nie wie, jak ich używać – możesz stracić sporo, zanim jeszcze wyprodukujecie pierwszy gram lodów.

Dlatego zanim pracownik podejdzie do urządzenia:

  • musi wiedzieć jak ono działa,

  • zrozumieć cały proces,

  • i nabrać pewności, że to, co robi – jest bezpieczne dla sprzętu, dla firmy i dla niego samego.

Ta instrukcja – wraz z filmem wideo – ma jedno zadanie:
zminimalizować ryzyko błędów i pomóc Ci wdrożyć pracownika w sposób bezpieczny i powtarzalny.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Producenci